Hovi Sales – Perinteinen raumalainen

Laatua, perinteitä ja tunnetta!

Hovi Sales on vuonna 2011 luotu markkinointi- ja myyntiorganisaatio. Kuulumme Rauman Hovi Oy:n perheyritykseen ja olemassaolomme tarkoitus on helpottaa asiakasta tilaisuuksien varaamisessa. Tuotamme monipuolisia ja nykyaikaisia palveluita länsirannikon yritys- ja yksityisasiakkaille.

Tarjoamme monipuolisia juhlatiloja jokaisen maun mukaan, tarvittaessa myös asiakkaan omiin tiloihin. Toimipaikkamme sijaitsee Raumalla Hotel Kalliohovissa, mutta operoimme laajemmalla säteellä. Pystymme palvelemaan asiakasta monipuolisesti kaikki tarpeet huomioiden. Tarvitsetpa tilaisuuteesi sitten kartanon eleganssia tai nykyaikaista videoneuvottelutilaa, kaikki onnistuu. Miten voimme palvella?

Keitä olemme?

Asiakkaita palvelee kokenut ja nuorekas myyntitiimimme

Sanna Varho

Pitkän uran alalla ja Rauman Hovi Oy:ssä tehnyt Sanna on ennen toiminut Kalliohovissa ja Juhlahovissa ravintolapäällikkönä. Aina iloinen, energinen ja muille esimerkkiä näyttävä rationalisti toimii Hovi Salesin myyntipäällikkönä vastaten erityisesti ravintoloista.

Helena Paukamainen

Myöskin pitkän uran alalla tehnyt Helena on ennen toiminut Kalliohovissa myyntipalvelussa sekä vastaanotossa. Kielitaitoinen yrityksen ilopilleri ja äitihahmo toimii Hovi Salesin monipuolisena myyntipäällikkönä.

Iiro Ignatius

Perheyrityksen toinen sukupolvi. Raumanmereltä maailmalle opiskelemaan seilannut ja takaisin kotikonnuilleen ankkuroitunut Iiro on tiimin nuorin osaaja. Kovia ja jännittäviä kokemuksia uudesta maailmasta ja isolta kirkolta ammentanut siiffi toimii Hovi Salesin myynti- ja jakelukanavapäällikkönä.