Tyylikäs kokous-, koulutus- & kulttuurikeskus historiallisessa miljöössä

Upeasti entisöity Vuojoen Kartano on Satakunnan merkittävimpiä kulttuurihistoriallisia rakennuksia. Arkkitehti C.L. Engelin suunnitelema kartano mahdollistaa nykyään monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Rauhaa ja aikaa tärkeille päätöksille, kokouksille, seminaareille ja upeilla juhlille vaikuttavassa miljöössä.

Ravintola Wuojoen herkullinen ruoka kruunaa tilaisuuden kartanolla. Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä vieraita suurella sydämellä. Luotettava ja laadukas asiakaspalvelu on kartanon kunnia-asia.

Kartanon tapahtumarikas menneisyys ja luonnonrauha tekevät vaikutuksen jokaiseen kävijään. Historiallisessa miljöössä työ- ja arkikiireet unohtuvat.


Kokoukset ja koulutukset

Vuojoen Kartanon luonnonrauhassa tavalliset työ- ja arkikiireet unohtuvat. Historialliset salit sekä tunnelmallinen auditorio tarjoavat tyylikkäät puitteet kokouksille, neuvotteluilla ja koulutuksille. Elämykselliset opastukset ja muut ohjelmapalvelut täydentävät päivän toiveidenne mukaan. Kokouspaketit sisältävät kokoustilaan toimitettavat kahvitarjoilut, lounaan ravintola Wuojoen runsaasta buffetista, kokoustilan, kokousvälineet sekä kokousemännän palvelut.

Juhlat

Päärakennuksen empire-salit antavat tyylikkäät puitteet sekä perhe- että yritysjuhlille. Tarkkaan harkitut pienet yksityiskohdat takaavat onnistuneen kokonaisuuden. Klassinen ympäristö höystettynä ripauksella romantiikkaa tarjoaa elämyksiä, joita vieraat muistelevat varmasti vielä pitkään. Ravintola Wuojoen keittiömestarien valmistama herkullinen buffet tai pöytiin tarjoiltu illallinen yhdistettynä ammattitaitoisen ja ystävällisen tarjoiluhenkilökunnan palveluun takaavat juhlan onnistumisen.

Auditorio

Itäisessä flyygelissä sijaitseva tunnelmallinen auditorio Bassi on rakennettu rakennuksen historiaa kunnioittaen. Auditorio tarjoaa tilat sadalle henkilölle, mutta intiimin tunnelman ja puurakenteiden ansioista auditorio toimii viihtyisänä tilana myös pienille ryhmille. Auditorio Bassin nykyaikainen tekniikka ja av-laitteet soveltuvat monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Auditorion kokousvälineet: tietokone, kosketusnäyttö, datatykki, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu, kynät & paperit, WLAN sekä puheäänentoisto.

Ryhmätyötilat

Itäisessä flyygelissä sijaitsevat rauhalliset ryhmätyötilat, jotka ovat helposti varattavissa kokousvieraiden käyttöön.

Orangeria ja sauna

Kartanon historiallisessa kasvihuoneessa Orangeriassa vietät kokouspäivää tai saunailtaa eksoottisessa tunnelmassa.