Iiro Koski ja Outi Montonen Raum Rome Paris -paidoissa hotelli Kalliohovin vastaanotossa. Taustalla Raum Rome Paris -taulu.

Hotel Kalliohovi ja Hotel Raumanlinna tekevät tiivistä yhteistyötä Raum Rome Paris -brändin kanssa. Molempien paikallisten hotellien vastaanotoissa on päivittäin vahvasti esillä paikallinen Raum Rome Paris.

– Viime jouluna Hovi Salesilta oltiin yhteydessä, ja kyseltiin onnistuisiko asiakaslahjoiksi kangaskasseja ja postikortteja. Keväällä päätimme laajentaa yhteistyötämme. Nyt hotellien vastaanottojen väki ja ravintoloiden tarjoilijat pukeutuvat Raum Rome Paris T-paitoihin, Iiro Koski kertoo.

Molempien hotellien vastaanottojen seinältä löytyy kolmea kovaa kaupunkia esiin nostavat taulut.

– Raumanlinnassa ja Kalliohovissa käy ihmisiä eri puolilta Suomea ja ihan ympäri maailman. Mielestäni tässä yhteistyössä nivoutuu hienosti yhteen Raum Rome Parisin sanonta: kolme kaupunkia, tuhansia tarinoita ja ikuisia muistoja.

Iiro Koski kävi kesäkuun alussa vieraana Ravintola Kapteeninhuoneen Kapteenin pöydässä.

– Kaikkihan lähti liikkeelle vanhasta raumalaisesta sanonnasta ja ajatuksesta suunnitella siitä logo. Mietin pitkään erilaisia symboleita, jotka toimisivat samalla graafisina kirjaimina. Luonnollisesti niiden piti sopia kyseisten kaupunkien teemoihin ja kertoa kaupungin historiaa.

Miksi ankkuri? Miksi roomalaiset numerot? Miksi Eiffel-torni? Käy lukemassa juttu brändin synnystä ja tarinasta logon takana täältä.

Raum Rome Paris -tuotteita voit ostaa nettikaupan lisäksi nyt myös keskeltä Vanhan Rauman idylliä. Kivijalkamyymälä löytyy Kuninkaankatu 7:n sisäpihalta. Aukioloajat löydät seuraamalla Raum Rome Parisia Instagramissa ja Facebookissa.

Vietä kesälomaa Raumalla ja shoppaile Raum Rome Parisia. Idyllinen merikaupunki Vanhan Rauman kujineen tarjoaa hienot puitteet niin romanttiselle viikonlopulle kuin koko perheen kesälomariennoille.

Tarjoamme Hotel Kalliohoviin ja Hotel Raumanlinnaan nyt kesäiset alennushinnat. Yövyt hotelleissamme jopa -25% ja -35% alennuksilla. Paketit myös pariskunnille ja perheille!

Tutustu HOT-, CITY– ja FAMILY-tarjouksiin klikkaamalla halumaasi tarjousnimikettä.